Salsiccia di Falu e pomodorini
Att göra korvstroganoff är en konst. Igår gjorde jag den perfekt!!! En liten gul lök + en klyfta vitlök, mycket finhackade - frästa i lite kallpressad rapsolja, ca 10 minuter. På med en tsk kycklingfond och en knapp dl vitt vin (småekad chardonnay). Sen en matsked Mutti Tomatpuré. Stekte på änglamarks falukorv med rejält med svartpeppar och salt, så den fick ordentligt med färg. Ner med den i löken, puttra lite - på med en burk Mutti Körbärstomater och lite färsk persilja. Puttra lite och sen i med ett par msk grädde på slutet. Bättre än så här blir inte barnmaten!
2 Comments:
Du skämmer bort de små liven!
man får göra sitt bästa...tacken är att kidsen tycker att mamma scans stekbullar är godare än hemlagat och att det är fest när mormor bjuder på frysta minipizzor....
Skicka en kommentar
<< Home